Zei Ruangah Dah White House Secretary Sarah Sanders Nih Lungfak Taktak In A Rian A Chuah Tak

American president Trump ai-awh in biachimtu Pi Sarah Sanders nih cun june 14.2019 ni khan a rian cu a chuah tak pin ah Sarah Sanders nih hi rian a chuah tak ni bak in Trump cozah ah hruaitu a sinak le a dirhmun vialte hna zong a chiah tak dih.Trump nih a ruah nak ah cun Sarah Sanders nih a tu bantuk in rian rang ngai in a rian hi a chuak tak lai tiah a ruah lo.zeicahtiah Kim Dharsan nih White House a rak tlawn lio ah khan Trump nih cun Sarah Sanders buainak cu US Judicial reform-criminal law nih a tuaktan te lai i zei paoh a t’ha dih te ko lai tiah a rak chim cang na in cu ruang, kha ruang set ah a si tiah a ruang a chim taktak lo.

Pi Sarah Sanders photo.

Asinain Trump nih cu tibantuk in ruahchan nak a neih lio,caan karlak ah Sarah Sanders nih cun a rian in chuahnak Ca a tuah hi a si tiah an chim. Sarah Sanders hi kum 2019 july thla lio khan Trump Admin rian t’uan hram a thawk.a rian t’uan chungah harsatnak tampi a tuar hnu ah hi tibantuk in Trump rin hlan ah a rian a chuah tak mi cu zei ruang set ah dah a si hnga?tiah a ruang an chim lo.Sarah Sanders hi American ram chung politicians tampi hna nih cun Trump rian bawmtu dingah Pathian nih a thim mi a si ko rua tiah an rak chim mi a si.

Kim Dharsan White House tlawn lio photo.

Sarah Sanders nih a rian a chuak tam nak kongah Donald Trump nih cun ruanlo pi ah hi tibantuk in a kan chuah tak mi cu zei tik awh a t’han lo.Sarah Sanders he kum 3 le a cheu tluk rian kan t’uanti i cu rian kan t’uanti chungah cun Sarah Sanders cu a soisel nak zei hmanh ka hmu lo i a cungah ka lawm taktak tiah a chim.cun Sarah Sanders nih a tu ah hin duh sehlaw Arkansas state Governor sinak a cuh kho i,a cuh a si ah cun Arkansas state Governor rian cu a timco khawh mi zong a si fawn tiah Trump nih a chim.

cun Sarah Sanders hi American president voi 2nak tiang a rak i cuhtu Arkansas state Governor,Mike Huckabee i a fa nu a si.kum 2020 Arkansas state Governor ithimnak ah Sarah Sanders cu a cuh kho mi a si tiah mipi nih an ruah.cun Sarah Sanders nih hi tibantuk in a rian a chuah tak ni i a tu tiangah cun Trump nih Sarah Sanders kong cu a chim in a phuang ti lo,dai zerzuarpi in a um ko rih tiah an chim.

Source: CNN